Brunch & High Tea

Brunch - Di t/m Zo vanaf 11.00 uur | Za vanaf 12.00
Vanaf 15 personen en uitsluitend op reservering.

Zoals Lodewijk Napoleon in 1809 voor het eerst kennis-maakte met 't Veerhuis, willen wij u ook vorstelijk laten genieten. Op dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur en zaterdag vanaf 12.00 uur serveren wij onze uitgebreide brunch.

In aansluiting hierop kunt u deelnemen aan een rondleiding door de vestingstad Ravenstein. Een gespecialiseerde gids laat u de mooiste plekjes zien van het stadje, waarbij een chapeau op zijn plaats is voor de monumentale gedachtestromingen van diverse betrokken gemeentelijke en burgercommissies die verantwoord-elijk zijn voor de totstandkoming van dit unieke stadsbeeld.

High Tea - Di t/m Zo vanaf 11.00 uur | Za vanaf 12.00

Dat is nog eens genieten, aan het water zitten en  kijken naar bootvaart, fietsers en andere passanten en ondertussen heerlijk  genieten van een high tea, keuvelen en het geheel afsluiten met een heerlijk glas Cava (meer prijs €5,50). Of wat dacht u van uw fietstocht rond de  klok van 15.00 uur laten eindigen bij Restaurant 't Veerhuis en uzelf laten  verrassen door onze high tea.

U kunt op alle bijzondere plekken van 't Veerhuis overheerlijk  genieten van onze zondagse high tea, op het terras aan de Maas, in de Van Stynzaal, of in ons restaurant, in de serre, op het balkon terras, of...

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:

← Terug